پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

به نقل از یک مقام دیپلماتیک؛

سرویسهای جاسوسی غرب با گروههای تروریستی فعال درسوریه ارتباط دارند

سرویسهای جاسوسی غرب با گروههای تروریستی فعال درسوریه ارتباط دارند

یک مقام آگاه دیپلماتیک در مسکو از تلاش سرویسهای جاسوسی غرب برای برقراری ارتباط با گروههای تروریستی بین المللی و فعال در خاک سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، یک مقام دیپلماتیک در مسکو روز دوشنبه اعلام کرد که بنا بر اطلاعات موجود، سرویس ویژه (جاسوسی) در کشورهای غربی نه تنها به طور غیرمستقیم بلکه حتی به طور مستقیم با گروه‌های تروریستی بین‌المللی که در خاک سوریه در حال انجام عملیات هستند، تماس‌هایی برقرار می‌کنند.

این منبع دیپلماتیک در ادامه خاطرنشان کرد که فرماندهی گروهک تروریستی «هیأت تحریر الشام» با نمایندگانی از سرویس جاسوسی مخفی انگلیس (MI6) در مرز ترکیه- سوریه دیدار کرده است. به گفته این منبع آگاه، در این دیدار دو طرف در مورد «امکان حذف نام این گروهک از فهرست سازمان‌های تروریستی» گفتگو کرده‌اند.

این منبع دیپلماتیک همچنین اعلام کرد که «طرف انگلیسی به همین منظور به (گروهک تروریستی) هیأت تحریر الشام پیشنهاد کرده که فعالیت‌های خرابکارانه خود علیه کشورهای غربی را متوقف کرده و با آنها همکاریهای نزدیکی داشته باشد!»

کد خبر 5225106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha