پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵

با حضور رییس کل دادگستری استان قزوین؛

شعبه طلایه داران صلح و سازش در اتاق بازرگانی قزوین افتتاح شد

شعبه طلایه داران صلح و سازش در اتاق بازرگانی قزوین افتتاح شد

قزوین- با حضور رئیس کل دادگستری استان قزوین شعبه طلایه داران صلح و سازش در اتاق بازرگانی قزوین افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین حجت الاسلام نورالله قدرتی در آئین راه اندازی شعبه طلایه داران صلح و سازش اتاق بازرگانی قزوین گفت: دستگاه قضائی نسبت به مسائلی که به عنوان آسیب در سطح جامعه مطرح می‌شود، حساسیت ویژه دارد و بر این باوریم که اصل پیشگیری باید توسط تمامی دستگاه‌ها و نهادها تحقق یابد و با بررسی پرونده‌های قضائی، مواردی که در نهایت در مراجع قضائی مطرح می‌شود، احصاء و شناسایی و علل آن ریشه یابی شود تا با نگاه و اقدامات پیشگیرانه، از طرح آن در مراجع قضائی جلوگیری شود.

مقام ارشد قضائی استان اذعان داشت: بسیاری از پرونده‌های بخش اتاق بازرگانی نیاز به طرح در مراجع قضائی ندارد و می‌بایست به صورت صلح و سازش، میانجی‌گری و داوری حل و فصل شود و هدف از تشکیل این شعبه نیز ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های مطروحه است.

رئیس کل دادگستری استان قزوین: اتاق بازرگانی قزوین با استفاده از شعبه طلایه داران صلح و سازش می‌تواند یاور و همراه دستگاه قضائی باشد و به رفع مشکلات و اختلافات فعالان تولید و تجارت کمک کند.

کد خبر 5230909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha