۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹

مدیر پشتیبانی امور دام کهگیلویه و بویراحمد:

۳۰۰۰ تن نهاده دامی برای دامداران استان اختصاص یافت

۳۰۰۰ تن نهاده دامی برای دامداران استان اختصاص یافت

یاسوج- مدیر پشتیبانی امور دام کهگیلویه و بویراحمد گفت: روز گذشته سه هزار تن نهاده دامی برای دامداران استان اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شفیع عزیزی ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: از طریق سامانه بازارگاه خرید کرده و به جهاد کشاورزی استان ابلاغ شد تا نهاده در اختیار آنها قرار داده شود.

وی با بیان اینکه در سال جاری بیشترین نهاده در استان، توزیع شده است، گفت: در بحث دام مشکلی وجود ندارد و نهاده‌های توزیع شده از طریق سامانه بازارگاه در اختیار دامداران قرار گرفته است.

عزیزی افزود: هیچ مرغ دار، دامدار و تولید کننده‌ای که نهاده نداشته باشد وجود ندارد.

وی اظهار داشت: ممکن است در زیر بخش‌ها کمبودهایی وجود داشته باشد اما از ناحیه شرکت پشتیبانی امور دام هیچ مشکلی وجود ندارد زیرا نهاده کافی در اختیار اتحادیه مرغ داران و خود تولید کنندگان مرغ و بوقلمون به صورت مستقیم قرار داده شده و سهمیه آنها از سوی مرکز بارگزاری و به تولیدکنندگان تحویل داده می‌شود.

عزیزی افزود: برخی از تولید کنندگان نیز سهمیه و حواله برای آنها صادر شده، اما برای دریافت آن هنوز مراجعه نکرده‌اند.

وی تصریح کرد: کاه سفید در حوزه شرکت پشتیبانی امور دام نیست و جو، ذرت، کنجاله و سویا با ارز چهار هزار و دویست تومان در اختیار متقاضیان قرار داده می‌شود.

کد خبر 5246845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۲
      0 0
      خاک تو سر مردم بی غیرت کنن یکی یه سنگ مثل فلسطینی ها برنمیدارن بکوبن تو سر خانواده های دلال قاچاقچی تا نسلشون از رو زمین کنده شه