به گزارش خبرگزاری مهر وبه نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، کره ایها در این دوره از رقابت ها تنها سه گل به ثمر رسانده اند که دو تای آن را هافبک های این تیم یعنی کیم دو هیون و کیم یونگ وو برابر بحرین زده اند و یک بار چوی سونگ کوک مهاجم این تیم بود که برابر اندونزی گلزنی کرد.
وربیک در این باره گفت :" مهاجمان تیم من در مصاف با ژاپن گل می زنند. بازیکنان صد در صد آماده نشده اند ولی تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته اند. مشخص است که ما دوست داشتیم یکشنبه در جاکارتا بازی کنیم ولی حالا مجبوریم شنبه در این شهر برای مقام سوم بجنگیم."
وی در مورد خستگی شاگردانش اظهار داشت :" ما در چهار روز دو بازی کردیم که 120 دقیقه طول کشید. اما به هر حال بازیکنان من آماده اند که در این بازی پیروز باشند. سعی داریم برای بازی مقابل ژاپن از بهترین بازیکنان استفاده کنیم تا بهترین نتیجه را بگیریم."
وربیک در مورد ژاپن ادامه داد :" من به توانایی بازیکنان آنها واقفم. تمام بازی های آنها را دیده ام. من به بازی ژاپنی ها همیشه احترام گذاشته ام. اما در مصاف با این تیم ما همه سعی مان را می کنیم تا پیروز شویم."
نظر شما