پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۵۳

نماینده ولی فقیه در گیلان:

تقوا از ویژگی های بازر شهیدان انصاری و نورانی بود

تقوا از ویژگی های بازر شهیدان انصاری و نورانی بود

رشت- نماینده ولی فقیه در گیلان شهیدان انصاری و نورانی را مانند شهید بهشتی تشنه خدمت به مردم عنوان کرد و گفت: تقوا از ویژگی های بازر این شهیدان بود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی امروز (سه شنبه) در دیدار خانواده‌های شهیدان علی انصاری تنها استاندار شهید کشور و شهید علیرضا نورانی معاون عمرانی او اظهار کرد: شهیدان انصاری و نورانی از چهره‌های ماندگار و مفاخر ایران هستند.

وی، فرزندان شهیدان انصاری و نورانی را از رویش‌های انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: بهترین وراثت خانواده‌ها برای فرزندان ادب است و شهیدان انصاری و نورانی از آن برخوردار بودند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه شهیدان انصاری و نورانی برای تمام نسل‌ها الگو هستند، تصریح کرد: شهیدان انصاری و نورانی دلداده خدمت بودند و زمانی که بستر را برای خدمتگزاری آماده دیدند، آمدند.

آیت الله فلاحتی، شهیدان انصاری و نورانی را مانند شهید بهشتی تشنه خدمت به مردم عنوان کرد و گفت: تقوا از ویژگی بارز شهیدان انصاری و نورانی بود ضمن اینکه مقید به نماز اول وقت بودند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه شهیدان انصاری و نورانی یک روح در دو بدن بودند، بیان کرد: شهیدان انصاری و نورانی استانداری را پناهگاه همه نیازمندان کرده بودند.

وی، شهیدان انصاری و نورانی را از یادگاران و پیشگامان انقلاب اسلامی دانست و اضافه کرد: شهیدان انصاری و نورانی افتخار نظام اسلامی به ویژه مردم گیلان محسوب می‌شوند و در این راستا بزرگداشت یاد و خاطره شهدا احیای ارزش‌ها است.

برگزاری یادواره تلویزیونی ۲۵۷ شهید کارمند گیلان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز در این دیدار گفت: شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی اسوه، الگو و افتخار مردم این استان هستند.

عبدالله پاکاری از برگزاری یادواره تلویزیونی ۲۵۷ شهید کارمند گیلان با محوریت شهیدان انصاری و نورانی خبر داد و اظهار کرد: دو ویژه برنامه بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی در رودسر و لنگرود برگزار شده است.

حمیده دانش کاظمی همسر شهید علی انصاری استاندار اسبق گیلان نیز در دیدار مذکور به شفاعت شهدا در قیامت اشاره کرد و افزود: قبل از شهادت شهید انصاری، قول شفاعت را از ایشان گرفتم.

کد خبر 5251544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha