پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۸

رئیس واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی بیمارستان سینا تهران:

اعضای بدن نوجوان طارمی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید

اعضای بدن نوجوان طارمی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید

زنجان- رئیس واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی بیمارستان سینا تهران گفت: خانواده نوجوان ۱۴ ساله طارمی با اهدای اعضای بدن فرزند خود، نجات‌بخش جان چهار نفر از بیماران نیازمند شدند.

ساناز دهقانی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: این خانواده در اقدامی خیرخواهانه و انسان دوستانه اعضای بدن بیمار مرگ مغزی خود را به چهار بیمار نیازمند اهدا کردند.

وی اظهار کرد: این نوجوان ۱۴ ساله فرزند دوم خانواده و اهل روستای هزارود علیاء از توابع شهرستان طارم بود که بر اثر تصادف با موتور سیکلت دچار مرگ مغزی شده بود.

رئیس واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی بیمارستان سینا تهران اضافه کرد: بیمار چند روز در بیمارستانی در شهر زنجان بستری و تحت مراقبت‌های ویژه بود ولی به‌دلیل مرگ مغزی به زندگی بازنگشت.

این مسئول یادآور شد: پس از تأیید مرگ مغزی توسط تیم پزشکی متخصص و کسب رضایت از خانواده، بیمار به بیمارستان سینای تهران برای پیوند اعضا منتقل شد.

دهقانی با تقدیر از خانواده فداکار و ایثارگر این بیمار مرگ مغزی که در تصمیمی سخت، راضی به اهدای اعضای بدن فرزند خود شدند، گفت: دریچه قلب، کبد و هر ۲ کلیه بدن این نوجوان طارمی، جان چهار بیمار را از مرگ نجات داد و در حال حاضر هر چهار نفر گیرنده اعضا حال مساعدی دارند.

کد خبر 5259721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha