پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۱

رئیس بسیج سازندگی البرز خبر داد؛

ارسال ۳ تریلی ۵۰ هزار لیتری آب به خوزستان

ارسال ۳ تریلی ۵۰ هزار لیتری آب به خوزستان

کرج - رئیس بسیج سازندگی البرز گفت: کمک‌های ارسالی به استان خوزستان سه تریلی ۵۰ هزار لیتری آب و ۲۲۵ مخزن آب فایبرگلاس ۵۰۰ و یک هزار لیتری است.

مهران طیران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بسیج سازندگی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در راستای کمک‌رسانی به مردم استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان اقداماتی را انجام داده است.

رئیس بسیج سازندگی استان البرز بیان کرد: بر این اساس کمک‌های ارسالی به استان خوزستان ۳ تریلی آب معدنی به صورت بطری‌های ۱.۵ لیتری جمعاً به حجم ۵۰ هزار لیتر، ۲۲۵ مخزن آب فایبرگلاس ۵۰۰ و یک هزار لیتری، دو نیسان جیره خشک و ۴۰ هزار ماسک سه‌بعدی کیفیت بالا است.

وی با بیان اینکه یکی از گروه‌های جهادی نیز مبلغ ۶۰ میلیون تومان وجه نقد جمع‌آوری کرده است، تصریح کرد: نماینده این گروه جهادی در هفته آتی عازم خوزستان می‌شود و اقلام مورد نیاز با هماهنگی سپاه استان خوزستان در محل خریداری و تحویل خواهند داد.

اجرای پروژه آب‌رسانی به ۷ روستا در بخش دلگان

طیران در خصوص اقدامات بسیج سازندگی البرز به مردم سیستان و بلوچستان گفت: اجرای پروژه آب‌رسانی به هفت روستا در بخش دلگان چاه الوند از توابع شهرستان ایرانشهر منطقه سیستان با جمعیت حدود چهار هزار نفر نیز انجام شد.

وی ادامه داد: فاز اول این پروژه شامل مخزن ۲۰۰ هزار لیتری اتاق کلرزنی و اتاق برق که تاکنون ۷۰۰ میلیون تومان هزینه شده و در چند روز آینده به اتمام خواهد رسید و فاز دوم که ایجاد شبکه آب‌رسانی است آغاز خواهد شد.

رئیس بسیج سازندگی استان البرز اظهار کرد: برآورد پروژه ۳.۵ میلیارد تومان است که قرار است ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان مابقی آن را تأمین نمایند ولیکن هزینه انجام شده تاکنون توسط خیرین استان البرز تأمین شده است.

وی بیان کرد: همچنین دو گروه جهادی امام حسن مجتبی (ع) و گروه جهادی مالک اشتر دو ماه در منطقه به صورت مستمر فعالیت دارند.

احداث مدرسه در سیستان و بلوچستان توسط گروه‌های جهادی البرز

طیران تصریح کرد: این دو گروه جهادی یک مدرسه چهار کلاسه با هزینه ۵۰۰ میلیون تومان در روستای حسن مطلق احداث کرده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: کمک‌های ارسالی برای سیستان شامل ۱۵۰ تانکر ۵۰۰ لیتری و یک هزار لیتری آب معدنی، ۶۰۰ بسته لوازم تحریر به ارزش ۵۰ میلیون تومان، ۵۰۰ بسته بازی فکری، ۵۰۰ بسته فرهنگی، ۴ هزار لیتر آب معدنی، ۱۶ کارتون محصولات خوراکی و یک وانت نیسان پوشاک نو است.

رئیس بسیج سازندگی استان البرز گفت: ارزش کل محصولات ارسالی ۳۶۰ میلیون تومان است و کمک‌های یاد شده همچنان تداوم دارد.

وی متذکر شد: اجرای مراسم فرهنگی به صورت سینمای باز در ایام دهه امامت و ولایت در روستاهای سیستان و بلوچستان توسط گروه‌های جهادی استان البرز نیز انجام می‌شود.

کد خبر 5263516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha