پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۱۴

حضور چند فیلم باشگاه فیلم سوره در ۴ جشنواره بین‌المللی

حضور چند فیلم باشگاه فیلم سوره در ۴ جشنواره بین‌المللی

آثار کوتاه «ریسه‌نامه»، «پیش از بهشت» و «پرستار» از جمله آثار تازه تولیدشده در باشگاه فیلم سوره هستند که در جشنواره‌های بین‌المللی حضور موفق پیدا کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی باشگاه فیلم سوره، آثار تولیدشده در باشگاه فیلم سوره در ادامه حضور بین‌المللی خود در ۴ جشنواره دیگر خارجی حضور پیدا کردند.

آثاری که باشگاه فیلم سوره تولیدشده است، در جشنواره‌هایی در کشورهای کانادا، بریتانیا، ایتالیا، اوکراین و … حضور پیدا کرده و شایسته تقدیر شده‌اند. بر این اساس جایزه دوم جشنواره SPI ایتالیا، حضور در مرحله نهایی جشنواره Let there be goodness و انتخاب اثر برای مرحله نهایی از میان سه هزار اثر متقاضی برای جشنواره HECFF و انتخاب برای مرحله نهایی جشنواره برخط lift off بریتانیا بخشی از این حضور است.

در میان آثار تولیدی باشگاه فیلم سوره، آثاری مانند «ریسه‌نامه» به کارگردانی علی رحیمی، «پیش از بهشت» به کارگردانی احمد حیدریان، «پرستار و کفش» به کارگردانی حسین دارابی، «سوزن» به کارگردانی یوسف جعفری و «بچه و مرد» به کارگردانی محمدرضا خردمندان توانسته‌اند در جشنواره‌های خارجی خوش بدرخشند.

تولیدات باشگاه فیلم سوره در مجموع فعالیت خود توانسته به ۱۲۰ حضور موفق در جشنواره‌های داخلی و خارجی منجر شود.

کد خبر 5293855

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha