۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲

رئیس اداره تعاون روستایی رامشیر:

خرمای نخلداران رامشیری به صورت تضمینی خریداری می‌شود

خرمای نخلداران رامشیری به صورت تضمینی خریداری می‌شود

رامشیر- رئیس اداره تعاون روستایی رامشیر گفت: خرما از نخلداران این شهر با نرخ مصوب دولتی و به صورت تضمینی خریداری خواهد شد.

عدنان لویمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به توافقات انجام شده با مدیرعامل اتحادیه صادرکنندگان خشکبار شعبه استان خوزستان مقرر شده که پس از اعلام نخلداران مبنی بر فروش خرمای خود به اداره تعاون روستایی شهرستان رامشیر مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: پس از تأیید فنی از لحاظ درجه یک یا دو بودن و نوع خرما توسط کارشناس باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رامشیر سبد برای چیدمان خرما در اختیار نخلداران قرار گرفته است.

رئیس اداره تعاون روستایی رامشیر یادآور شد: ۷۲ ساعت بعد از ارائه بارنامه وجه به حساب بانک کشاورزی نخلداران واریز خواهد شد.

لویمی گفت: نخلداران از امروز (۱۷ شهریورماه ۱۴۰۰) در راستای اعلام فروش به اداره تعاون روستایی شهرستان رامشیر مراجعه کنند.

کد مطلب 5300169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha