۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران:

۸۰ وقف با رویکرد مختلف در مازندران ثبت شد

 ۸۰ وقف با رویکرد مختلف در مازندران ثبت شد

ساری- مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: طی یک سال اخیر ۸۰ وقف جدید با رویکردهای مختلف را داشتیم که ازجمله موقوفه بچه‌های آسمان‌نور و موقوفه هسته‌ای در شهرستان نور بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ساری اظهار کرد: وقف نوعی سنجش و قرار گرفتن در مسیر ربانیت و الهی بودن است.

وی افزود: وقف نمادی از کار خیر است که نماد عینی آن را در روزهای کرونایی شاهد بودیم از تهیه و تأمین بسته‌های معیشتی گرفته تا تأمین هزینه‌های دارویی گرفته که خدمات ارزنده‌ای توسط واقفان خیراندیش ارائه شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اعلام اینکه بیش از ۱۵۰ پروژه عمرانی امامزادگان و موقوفات درحال اجرا است، تصریح کرد: موقوفات مستعدی که برای سرمایه‌گذاری شناسایی شده حدود ۵۵ پروژه است که در صورت اجرا شاهد افزایش عوائد موقوفات و در نتیجه اجرای بیشتر امینانه نیات واقفان خواهیم بود.

این مسئول با بیان اینکه کار بزرگی که در سطح استان انجام شده بحث وقف‌های جدید است، اظهار کرد: طی یک سال اخیر ۸۰ وقف با رویکردهای بزرگ را داشتیم که ازجمله موقوفه بچه‌های آسمان نور و موقوفه هسته‌ای در شهرستان نور بوده است.

حیدری با اشاره به اینکه نخستین وقف هسته‌ای کشور در استان مازندران انجام شده است، یادآورشد: پس مردم نگاه مثبتی به وقف دارند و موقوفه دیگری در ارتباط با زوج‌های نابارور که در سطح کشور بی‌نظیر بوده در شهرستان قائمشهر به ثبت است.

وی در پایان گفت: در راستای اجرای نیات موقوفات علم و فناوری، یک‌هزار بسته تحصیلی در قالب طرح مهر تحصیلی در اختیار دانش‌آموزان کم‌برخوردار استان قرار گرفت.

کد خبر 5317520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha