۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۹:۴۱

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان:

تعداد موقوفات قرآنی در زنجان بسیار اندک است

تعداد موقوفات قرآنی در  زنجان بسیار اندک است

زنجان-معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: در حال حاضر تعداد موقوفات قرآنی در استان زنجان بسیار اندک است و باید این مهم تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام موسی موسوی گفت: یکی از موضوعاتی که همواره در اوقاف پیگیر آن هستیم، ترویج فرهنگ توسعه وقف قرآنی است و در حال حاضر تعداد موقوفات قرآنی در استان زنجان بسیار اندک است.

وی با بیان اینکه درآمد موقوفات قرآنی استان زنجان سالانه پنج میلیون تومان هم نمی‌شود، اظهار کرد: ۶۰ درصد موقوفات زنجان در قالب تعزیه‌داری است.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه امروز ما درآمدی از موقوفات قرآنی نداریم که به یک محفل یا مجلس قرآنی کمک کنیم، گفت: درآمد موقوفات قرآنی آنقدر ناچیز است که حتی اوقاف پول خرید قرآن را هم ندارد که در بقاع متبرکه یا مساجد استفاده شود.

موسوی تاکید کرد: یکی از علمای زنجانی کل کتاب‌های حوزوی و تخصصی خود را وقف کرد و از شهروندان و خیرین انتظار داریم به سمت موقوفات قرآنی بیایند و در این حوزه بیشتر مشارکت کنند.

وی افزود: وقف یک امر ماندگار است که آثار آن حتی پس از مرگ افراد هم باقی می‌ماند و یکی از راه‌های ترویج فرهنگ قرآنی و مذهبی در جامعه، ایجاد وقف‌های جدید با نیت‌های قرآنی است.

کد خبر 5320366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha