۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی:

روند توسعه آذربایجان شرقی باید با شتاب بیشتری تداوم یابد

روند توسعه آذربایجان شرقی باید با شتاب بیشتری تداوم یابد

تبریز- رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی گفت: روند توسعه استان آذربایجان شرقی باید با حضور عابدین خرم به عنوان استاندار با شتاب بیشتری نسبت به گذشته تداوم یابد.

محمدحسین فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مهر در پی اتفاق پیش آمده در مراسم تکریم و معارفه استاندار آذربایجان شرقی گفت: این حرکت تأسف بار و زننده در جریان مراسم تودیع و معارفه ناراحت کننده بود و مردم آذربایجان این حرکت را توهین به خود تلقی می‌کنند.

وی افزود: بعد از این حرکت شاهد رفتار سنجیده عابدین خرم استاندار جدید بودیم که نشان داد این قبیل حرکات در مسیر حرکت استاندار آذربایجان شرقی خللی وارد نمی‌کند و او با تمام توان همچون گذشته برای پیشرفت و خدمات رسانی به مردم تلاش خواهد کرد.

وی با اعلام حمایت نمایندگان استان از استاندار گفت: توسعه استان از گذشته هم با شتاب بیشتری باید ادامه داشته باشد.

فرهنگی این حرکت را محکوم کرد و افزود: امیدوارم پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام گیرد.

کد خبر 5334516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha