به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری صبح پنج شنبه در دیدار با رئیس جمهور که با حضور اعضای مجمع نمایندگان استان تهران برگزار شد، اظهار داشت: جمعیت تهران به طور متوسط سالانه ۲۵۰ هزار نفر افزایش مییابد و جغرافیای تهران، ظرفیت ادامه این روند افزایشی را ندارد.
وی ادامه داد: باید طرحی جامع نه برای ممنوعیت بلکه برای کنترل و هدایت جمعیت و سازماندهی مهاجرت در سطح کشور تهیه و اجرا شود.
استاندار تهران با بیان اینکه در دو سال گذشته تقریباً هیچ بودجهای در زمینه محیط زیست استان تهران هزینه نشده است، عنوان کرد: قوانین خوبی برای مدیریت مسائل زیست محیطی و رفع مشکلات آن وجود دارد که اجرا نشده و تلاش خواهیم کرد با اجرای دقیق این قوانین، تا حد امکان مشکلات را برطرف کنیم.
بر اساس این گزارش رئیس جمهور در دیدار با محسن منصوری استاندار تهران و اعضای مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی پس از سخنان نمایندگان که بیش از یک ساعت و نیم به طول انجامید، از رئیس دفتر و معاون اجرایی خود خواست مقدمات برگزاری جلسات بررسی و ارائه راهکار برای رفع مشکلات تهران را فراهم کنند تا تصمیمات در این باره اتخاذ، و سفر دولت به شهرستانهای استان تهران و شهر تهران انجام شود، در این دیدار ۲۴ نفر از نمایندگان استان در سخنانی به بیان دیدگاههایشان درباره مسائل و مشکلات استان پرداختند و خواستار تلاش دولت برای رفع این مشکلات شدند.
نظر شما