به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا رضایی صبح دوشنبه در حاشیه رزمایش بزرگ طرح امداد ونجات زمستانه در محل پلیس راه بیرجند بیان کرد: این طرح با بهرهگیری از توان عملیاتی پایگاه های فعال هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان آغاز و با توجه به شرایط جوی تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در این طرح ۲۴ پایگاه ثابت، چهار پایگاه موقت، دو تیم آنست و تیم واکنش سریع فعال است، افزود: تعداد ۱۴۰ نفر نجاتگر در پایگاههای امداد، دو نفر خلبان، یک نفر مهندس پرواز و ۴۰ نفر نجاتگر آنکال در اجرای این طرح همکاری میکنند.
وی سیلاب، گرفتاری خودروها در برف، آبگرفتگی منازل، حوادث کوهستانی، محاصره شدن روستاها در برف و سیلاب را از جمله حوادث زمستانی عنوان کرد و افزود: نیروهای امدادی هلال احمر در راستای رسیدگی به حوادث احتمالی به صورت شبانه روزی در آماده باش کامل هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از فعالیت تیم امداد هوایی با یک فروند بالگرد در اجرا و برگزاری این طرح خبر داد و گفت: ۴۶ دستگاه خودرو شامل خودروی نجات، آمبولانس و ده دستگاه موتور تریل نیز جهت اجرای طرح زمستانه در حوادث بهکارگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه در این طرح همچنین تعداد ۶۰ خودرو شامل انواع خودرو سبک و سنگین بعنوان پشتیبان آماده به کارگیری است، عنوان کرد: با توجه به شیوع کرونا، در همه شهرستانها به ویژه در نقاط دارای گردنههای برفگیر نیز بستر مناسبی برای اسکان اضطراری با رعایت پروتکل های بهداشتی فراهم شده است.
رضایی سرعت بخشی در امدادرسانی به سوانح ترافیکی و غیرترافیکی و ارتقای ضریب پاسخگویی جمعیت هلال احمر به حوادث و سوانح غیر مترقبه را از اهداف اجرای این طرح دانست و افزود: ارتقاء سطح آرامش روانی هموطنان و مسافران زمستانی، افزایش ضریب ایمنی جاده ها با حضور محسوس نیروهای عملیاتی هلال احمر در محورهای مواصلاتی در فصل زمستان از دیگر اهداف اجرا و برگزاری طرح ملی امداد زمستانی جمعیت هلال احمر است.
وی از هموطنان خواست در صورت قرار گرفتن در شرایط اضطراری عمومی یا پیچیده انواع حوادث و سوانح طبیعی، غیرطبیعی و انسان ساخت با شماره اضطراری ملی ۱۱۲ تماس بگیرند.
نظر شما