پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۳۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان:

حوزه فرهنگی درگیر بروکراسی اداری است

حوزه فرهنگی درگیر بروکراسی اداری است

زنجان-مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: حوزه فرهنگی درگیر بروکراسی اداری است و برای رفع مشکل، باید خودمان را از این بروکراسی خلاص کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعیداحمدی، طی سخنانی در دوره آموزشی روحانیون مسقر استان زنجان اظهار کرد: در گذشته مدل تمرکز برای امامان روستا و پایگاه‌های اجتماعی این چنین نبود و یکی از دغدغه‌های اصلی سازمان بحث استقرار روحانیون و امامان محله است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: هدف از برگزاری این دوره در مشهد مقدس هم توشه معنوی را از امام رئوف کسب نمائیم و هم کارگاه‌های آموزشی با حضور روحانیون برگزار شود.

وی ابراز داشت: این دوره برای توانمند سازی روحانیون و امامان پایگاه‌های اجتماعی که هجرت کرده‌اند و سختی‌های مسیر را به جان خریده‌اند و با خانواده و با کمترین امکانات به همراه طرح شریکه الامام به برطرف نمودن مشکلات مردم می‌پردازند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: روحانیون باید برای نوجوانان پسر و دختر برنامه‌ای ویژه ای داشته باشند. ما در بحث فرهنگی درگیر بروکراسی اداری هستیم و باید خودمان را از این بروکراسی خلاص کنیم.

احمدی افزود: روحانیون و امامان محله و پایگاه‌های اجتماعی باید با مدل اهل بیت (ع) در میان مردم باشند و راه و روش آنان در برطرف نمودن مشکلات مردم طی کنند.

وی در ادامه با اشاره به بحث جمعیت، گفت: یکی از بحث‌های مهم ما جمعیت کشور است که دچار بحرانی شدیم که باید از این مسئله عبور کنیم. در بحث جمعیت و افزایش جمعیت مسیر را اشتباه رفته‌ایم و این باید اصلاح گردد و اگر به بحث جمعیت و فرزند آوری توجه نداشته باشیم کشور در آینده با بحران پیری روبرو خواهد شد.

کد خبر 5378927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha