به گزارش خبرگزاری مهر، "پروفسور ادو اشتاین آلما باخ" مدیرمرکز پژوهش های شرق هامبورگ درگفتگو با روزنامه عکاظ عربستان تاکید کرد: عبدالله گل از اعضای حزب عدالت و توسعه و وزیر امورخارجه ترکیه شانس بسیار زیادی را برای برعهده گرفتن منصب ریاست جمهوری ترکیه دارد.
این کارشناس مسائل ترکیه درادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد: عبدالله گل درداخل ( ترکیه) و خارج آن به ویژه دربین اتحادیه اروپا ، کشورهای عربی وسازمان کنفرانس اسلامی از جایگاه خوبی برخورداراست که این خود دال بر وجود پلی برای ادامه گفتگوی فرهنگی ترکیه با اروپا است.
مدیرمرکزپژوهش های شرق هامبورگ گفت: به این ترتیب طرف اروپایی انتظار دارد که آنکارا درباره ادامه گفتگوهای فرهنگی با اروپا نقش مثبتی ایفا کند.
"اشتاین باخ" تصریح کرد: آخرین دور برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ترکیه به نفع عبدالله گل خواهد بود به ویژه که در دور سوم وی برای پیروزی به نصف بعلاوه یک آرای پارلمان نیاز دارد و این درحالی است که حزب عدالت و توسعه از مجموع 550 کرسی درپارلمان 341 کرسی را در اختیار دارد.
صبح روزگذشته انتخابات اول ترکیه درپارلمان این کشور برگزار شد که عبدالله گل با کسب 341 رای نتوانست حداکثر آراء را کسب کند. بنابراین این انتخابات به دور دوم کشیده شد.


نظر شما