به گزارش خبرگزاری مهر، علی لگزیان ادامه داد: این سامانه می تواند اطلاعات مورد نیازرا در سه مرحله ، گرد آوری و تولید ، سازماندهی ، توزیع و انتشار به مخاطبان منعکس کند. در جامعه ما در تمامی این قسمت ها ضعف وجود دارد که از این طریق می توان مشکلات را برطرف کرد .
وی دو خصلت اصلی سرمایه گذاران را، زیرکی و ترسویی دانست و افزود: هنگام بروزهرگونه مشکلی در جامعه ، اولین گروهی که از خطرات احتمالی خود را دور می کنند، سرمایه گذاران هستند. همچنین این افراد هیچگاه با وعده و وعید دست به اقدام نمی زنند.
این مدرس گردشگری تاکید کرد: سرمایه گذاران همواره به دنبال اطلاعات موثق و شفاف هستند و سرمایه خود را در کارهایی که از آن اطلاعاتی ناقص دارند، قرار نمی دهند.
لگزیان خاطرنشان کرد: سرمایه گذار علاوه بر اطلاعات ، نیاز به امنیت، محاسبه دقیق سود و زیان و همچنین قوانین مشخص و ثابت دارد به همین دلیل باید برای جلب سرمایه گذاران به این نکات توجه کنیم.
نظر شما