۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۳۴

امام جمعه شهرکرد:

جوانان حاج قاسم را الگوی خود قرار دهند

جوانان حاج قاسم را الگوی خود قرار دهند

شهرکرد- امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه جوانان حاج قاسم را الگوی زندگی خود قرار دهند، گفت: آمریکایی‌ها با ترور حاج قاسم حماقت و تروریست بودن خود را در جهان نشان دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام در خطبه‌های نمازجمعه با بیان اینکه هدف از نزول قرآن رهایی انسان از ظلمت است، اظهار کرد: کتاب قرآن برای زمان محدود و ۱۴۰۰ سال قبل نیست.

وی با اشاره به اینکه قرآن برای انسان تا قیامت برنامه دارد، عنوان کرد: هرکس بر سر سفره شیطان بنشیند از برکات قرآن محروم می‌شود.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه گره گشایی و هدایت مردم توسط افراد به امر الهی انجام می‌پذیرد، تصریح کرد: مؤمنان باید به رحمت الهی ایمان داشته باشند و بر سفره قرآن بنشینند.

حجت الاسلام نکونام با اشاره به اینکه سردار حاج قاسم سلیمانی عمر خود را در راه خدمت به مردم و جهاد قی سبیل الله سپری کرد، ادامه داد: راه حاج قاسم امروز تبدیل به مکتب شده است.

وی با بیان اینکه مکتب حق پیام تازه دارد، مطرح کرد: مکتب حق طی زمان ابعادش مشخص‌تر و موجب نزدیک شدن دل‌ها به شخصیت آن می‌شود.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه جوانان حاج قاسم را الگوی زندگی خود قرار دهند، افزود: آمریکایی‌ها با ترور حاج قاسم حماقت و تروریست بودن خود را در جهان نشان دادند.

حجت الاسلام نکونام با تاکید بر اینکه نباید از دشمن هراسید، گفت: مقابله و ایستادگی در برابر مشکلات و رستگار شدن درس مهم و بزرگ مکتب حاج قاسم است.

وی با بیان اینکه نباید نگاه غربی بر کشور حاکم شود، اظهار کرد: ارتباط با دیگر کشورها باید بر اساس احترام متقابل و بدون ذلت و زیر پا گذاشتن عزت انجام شود.

امام جمعه شهرکرد به ایام فاطمیه اشاره کرد و ادامه داد: این ایام بهترین فرصت برای شناخت حضرت فاطمه زهرا (س) است.

حجت الاسلام نکونام با بیان اینکه حضرت زهرا (س) خدمت بزرگی به اسلام کرده است، تصریح کرد: آن حضرت حقیقت اسلام را در خطبه خود بیان کرد و این سخنان در تاریخ ماندگار شد.

وی با اشاره به اینکه باید برای بیان حقانیت اهل بیت (ع) تلاش و هزینه کرد، گفت: باید ایام فاطمیه به خوبی گرامی داشته شود.

کد خبر 5388601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha