پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۱۶

67 طرح کشاورزی در هفته دولت در خراسان شمالی به بهره برداری می رسد

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در هفته دولت امسال 67 طرح کشاورزی در این استان به بهره برداری می رسد.

سید هادی سید در صبح امروزگفتگو با خبرنگار مهر افزود: از مجموع این طرح ها، 19 طرح در اسفراین، 14طرح در بجنورد، 13 طرح در فاروج، هشت طرح در شیروان، هشت طرح در جاجرم و پنج طرح در مانه و سملقان است.

 

وی اعتبار هزینه شده برای بهره برداری از این طرح ها را 26 میلیارد و233 میلیون و 500 هزار ریال ذکرکرد و افزود: با بهره برداری از این طرح ها 153 روستا شامل شش هزار و 805 نفر از خدمات این طرح ها بهره مند می شوند.

 

سید اضافه کرد: این طرح ها شامل کانال بتونی، گاوداری شیری، آبیاری قطره ای، احداث استخر ذخیره آب، احداث کانال آبرسانی، لوله گذاری و لاروبی و کول گذاری قنوات است.

 

وی ادامه داد: خط پلیت خوراک دام، ایستگاه پمپاژ آب، کارخانه خوراک دام، احداث گلخانه، بسته بندی خشکبار و حبوبات، تسطیح اراضی، دامداری، کانال انتقال آب، رسوب گیری، احداث باغ نیز از دیگر این طرح ها است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی مراسم تجلیل از شهدای دولت، دیدار با خانواده معزز شهدا، جلسه پرسش و پاسخ مسئولین سازمان با کارکنان و تولید کنندگان بخش کشاورزی و معرفی کارکنان کارآمد و نمونه، حضور مسئولین در برنامه های رسانه های و صدا و سیمای محلی، سخنرانی مسئولین در مساجد و بیان عملکرد شاخص سازمان، تهیه برنامه مستند تلویزیونی تحت عنوان دولت نهم از دریچه دوربین را از دیگر برنامه های این سازمان در هفته دولت ذکر کرد.

کد خبر 539133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha