۱۵ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۶

رئیس اداره راه های اداره کل راهداری گلستان:

نقاط آسیب دیده محور خوش ییلاق بهسازی شد

نقاط آسیب دیده محور خوش ییلاق بهسازی شد

گر گان- رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: ۳۵۰ متر از آسیب دیدگی های محور آزادشهر به شاهرود(خوش ییلاق) بهسازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مظاهر محمدخانی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: بر اثر سیلاب سال گذشته و امسال به ۳۵۰ متر از محور خوش ییلاق محدوده زمستان یورت بعد از روستای حاجی آباد آزادشهر خسارت وارد شده بود که این مناطق بهسازی شد.

رئیس اداره نگهداری راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: عملیات بهسازی و روکش آسفالت این محور در دی ماه جاری آغاز و به بهره برداری رسید.

طبق گفته وی برای بهسازی و روکش آسفالت این محور ۴۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.

محمدخانی با بیان اینکه بهسازی این محور به طور مستمر همه ساله در دستور اداره کل قرار دارد، افزود: در حال حاضر برای تداوم این بهسازی ها و انجام فرآیند انتخاب پیمانکار حدود ۵۰ میلیارد ریال برآوردهای اولیه اعتباری انجام شده که بعد از فصل سرما به اجرا درخواهد آمد.

محمدخانی اضافه کرد: محور خوش ییلاق یکی از محورهای ترانزیتی و بین استانی مهم گلستان است که از ابتدا تا انتهای حوزه استحفاظی راه های شهرستان آزادشهر را به طول ۶۷ کیلومتر شامل می شود.

کد مطلب 5393351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha