پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۶

مسئول نشر آثار مشارکت زنان در دفاع مقدس مازندران:

جشنواره «اسوه های صبر و مقاومت» در مازندران برگزار می شود

 جشنواره «اسوه های صبر و مقاومت» در مازندران برگزار می شود

ساری- مسئول نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس مازندران گفت: هشتمین دوره جشنواره اسوه های صبر و مقاومت با محوریت تجلیل از مادران و همسران، دختران و خواهران شهدا برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، گلی کهنسال بعدازظهر شنبه ز در جلسه استانی جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت، از برگزاری هشتمین دوره این جشنواره در استان خبر داد و اظهار داشت: این مراسم بر اساس ابلاغ بنیاد مرکز در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار خواهد شد.

وی افزود: این جشنواره ویژه خانواده شهدا و با محوریت تجلیل از مادران، همسران، خواهران و دختران شهدا در مرکز استان برگزار می‌شود.

به گفته کهنسال کلکناری برگزاری این جشنواره که در قالب برنامه ستاد چهل‌ویکمین سالگرد دفاع مقدس استان است با ریاست استاندار و دبیری اداره‌کل حفظ آثار مازندران خواهد بود. وی عنوان کرد: این جشنواره در استان، هفت دوره برگزار شد و امسال نیز هشتمین دوره را با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهیم کرد. *تجلیل از خانواده‌های شهدا ضروری است

روفیا مجیدی معاون مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری مازندران تجلیل از خانواده‌های شهدا را لازم و ضروری دانست و اظهار داشت: این جشنواره به صورت فراملی است و باید در شأن استان و هر چه باشکوه‌تر برگزار شود.

وی ادامه داد: پاسداشت شهدا و تجلیل از مادران و خواهران و همسران شهدا باعث ایجاد انگیزه می‌شود و باید نسبت به برگزاری هر چه باشکوه‌تر این مراسم اهتمام ویژه صورت گیرد.

سید حسین ولی‌پور زرومی جانشین اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه تمدن و فرهنگ هرچه دارد از مقام زن است، بیان داشت: وجود روح زیباشناسی و هنر در زن، باعث توسعه و پیشرفت جامعه خواهد شد.

وی با اشاره به کلام حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: بانوان رهبران واقعی انقلاب هستند و تا زمانی که زنان در انقلاب پیشگام نشدند، نهضت در حد اندیشه باقی مانده بود و با ورود زنان، نهضت با جوشش کلی تمام جمعیت را در بر گرفت.

کد خبر 5394869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha