پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۲ دی ۱۴۰۰، ۹:۵۹

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

شناسایی ۹۵ بیمار جدید کرونایی در یزد/حال ۵۸ نفر وخیم است

شناسایی ۹۵ بیمار جدید کرونایی در یزد/حال ۵۸ نفر وخیم است

یزد- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: ۹۵ بیمار کرونایی جدید در استان یزد طی شبانه روز گذشته شناسایی شدند.

ابراهیم سلمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۴۵۸ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۹۵ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شده اند.

وی ادامه داد: از این تعداد ۱۳ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند و ۸۲ نفر در منزل دوران نقاهت خود را طی می‌کنند.

سلمانی با اشاره به شناسایی موارد جدید بستری در بیمارستان‌های استان افزود: سه بیمار در ابرکوه، دو بیمار در اردکان، یک بیمار در بافق، یک بیمار در تفت و شش بیمار در شهر یزد شناسایی شده اند.

وی با اشاره به فوت دو بیمار بیان کرد: در شبانه روز گذشته یک بیمار مبتلا به کرونا در مهریز و یک بیمار در شهر یزد قربانی کووید -۱۹ شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: در حال حاضر ۱۶۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۵۸ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه یزد خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

کد خبر 5397862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha