پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۲۵

مدیر سد زاینده‌رود:

ورودی به سد زاینده رود افزایش یافت/ ۱۶۳ میلیون مترمکعب آب پشت سد

ورودی به سد زاینده رود افزایش یافت/ ۱۶۳ میلیون مترمکعب آب پشت سد

اصفهان- مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاهه‌ای زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: حجم ورودی به سد زاینده‌رود از دو روز گذشته روند افزایشی داشته و اکنون حجم سد به ۱۶۳ میلیون متر مکعب رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مجتبی موسوی نایینی درباره حجم سد زاینده‌رود و میزان ورودی و خروجی آن اظهار داشت: ورودی سد زاینده رود روز گذشته ۱۷.۸۰ مترمکعب بر ثانیه بود و این افزایش دبی ورودی ناشی از بارش‌های روزهای گذشته است و خروجی سد نیز در چند روز گذشته ۱۲ مترمکعب بر ثانیه بوده است.

او خاطرنشان کرد: ارتفاع کل برف ثبت شده در ایستگاه کوهرنگ به ۴۸ سانتیمتر رسیده که نسبت به سال گذشته ۱۶ سانتیمتر افزایش و نسبت به میانگین بلند مدت ۴۶ سانتیمتر کاهش دارد.

موسوی نایینی جمع کل بارش سامانه اخیر کوهرنگ تا صبح امروز را ۱۴۲ میلیمتر اعلام کرد و افزود: مجموع بارش سال زراعی اخیر حدود ۵۳۰ میلیمتر و میزان بارش در مدت مشابه سال قبل ۴۱۶ و میانگین بلند مدت ۵۶۶ میلیمتربوده است.

کد خبر 5400119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha