پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵

رئیس هلال احمر دشتی:

چوپان گرفتار در کوه‌های بیرمی نجات یافت

چوپان گرفتار در کوه‌های بیرمی نجات یافت

بوشهر- رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دشتی گفت: چوپان ۲۳ ساله‌ای که به دلیل شدت سرما و شرایط جوی در تنگه آب انار کوه‌های بیرمی گرفتار شده بود نجات یافت.

سید اسماعیل جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی دریافت گزارش مردمی مبنی بر گرفتار شدن چوپان ۲۳ ساله‌ای به دلیل شدت سرما و شرایط جوی در تنگه آب انار کوه‌های بیرمی، با هماهنگی با مدیریت بحران شهرستان دشتی و معاونت امداد استان بوشهر اقدام به اعزام تیم کوهستان از پایگاه جمعیت هلال احمر دهوک یادمان شهید بکمی و یک تیم شهری شد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دشتی افزود: بعد از سه ساعت عملیات جست و جو و نجات، فرد گرفتار با سلامتی تحویل خانواده اش شد.

وی ضمن توصیه‌های مجدد به هم وطنان عزیز بر رعایت اصول ایمنی و پرهیز از سفرهای غیر ضرور و نرفتن به جاهای صعب العبور اضافه کرد: در این چند روز اخیر شش عملیات امداد و نجات توسط پایگاه دهوک انجام شده است.

کد خبر 5407237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha