پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۰۵

رئیس هیئت تیراندازی با کمان اردبیل:

مسابقه منطقه‌ای تیراندازی با کمان در شهر ثمرین اردبیل برگزار شد

مسابقه منطقه‌ای تیراندازی با کمان در شهر ثمرین اردبیل برگزار شد

اردبیل- رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان اردبیل گفت: مسابقه منطقه ای تیراندازی با کمان در رشته ریکِرو و در دو بخش آقایان و بانوان در شهر ثمرین اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام کمالی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مسابقه منطقه‌ای تیراندازی با کمان شهر ثمرین برگزار شد، اظهار کرد: مسابقه منطقه‌ای تیراندازی با کمان در رشته ریکِرو و در دو بخش آقایان و بانوان با حضور ۳۰ کماندار از استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در مسافت ۱۸ متر داخل سالن شهر ثمرین برگزار شد.

وی ادامه داد: در بخش آقایان مهدی دادروان از تبریز به عنوان نفر اول، حمید افخمی از اردبیل نفر دوم و مجید عالینژاد از ارومیه نفر سوم موفق به کسب مدال و جایزه نقدی شدند.

رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان اردبیل بیان کرد: در بخش بانوان نیز مهسا سلمانی و نرگس صالح نورانی از تبریز و ناهیده همزه ارباب از اردبیل به ترتیب رتبه‌های اول، دوم و سوم را کسب کردند.

این مقام ورزشی افزود: در بخش جنبی، مسابقه کمانداران مبتدی شهرستان اردبیل نیز برگزار شد که امید تقی زاده رتبه اول، پینار غنی زاده رتبه دوم و فاطمه رضایی رتبه سوم را کسب کردند.

کمالی گفت: داوری این مسابقه را میلاد توکلی، ربابه وجدانی، نسیم صولت و زهرا صادقی به عهده داشتند.

رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان اردبیل همچنین خاطرنشان کرد: مسابقه منطقه‌ای تیراندازی با کمان در رده سنی آزاد با همکاری شورای اسلامی، شهرداری شهر ثمرین و هیأت تیروکمان استان در این شهر برگزار شد.

کمالی ضمن اعلام آمادگی هیأت تیراندازی با کمان استان برای برگزاری دوره‌های آموزشی، تصریح کرد: در سال آینده شاهد برگزاری مسابقات استانی و کشوری در استان اردبیل خواهیم بود.

کد خبر 5423982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha