پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ شهریور ۱۳۸۶، ۱۶:۱۲

درنامه به ولایتی درخواست شد؛

دیدگاه مجمع ایثارگران در لایحه جامع خدمات رسانی به ایثارگران لحاظ شود

مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی در نامه ای به دکتر ولایتی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار توجه این مجمع به دیدگاه های این تشکل در بررسی لایحه جامع خدمات رسانی به ایثارگران شد .

به گزارش خبرگزاری مهر در این نامه که به امضای علی اکبر تابیده چی دبیر کل مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی رسیده ، آمده است :  نظر به اینکه از بدو مطرح شدن لایحه جامع خدمات رسانی به ایثارگران در دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، نظرات کارشناسان مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی، به عنوان جامعه هدف و خدمت گیرندگان در 22 مورد تقدیم شده ، حال که لایحه مذکور در کمیته تخصصی مجمع تشخیص مصحلت نظام مطرح شده و به طور بدیهی نظر مجمع تشخیص مصحلت برای همه نهادهای قانونگذاری نظارتی و اجرایی لازم الاجرا می باشد مستدعی است قبل از اظهار نظرنهایی مجمع تشخیص امکان حضور نمایندگان این تشکل جهت ارائه دیدگاه های ایثارگران فراهم گردد.

کد خبر 544680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha