علی فرهمندپور در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شب گذشته به همراه دادستان، معاونان سیاسی و برنامهریزی فرمانداری، رئیس اداره صمت، رئیس اتاق اصناف، رئیس اماکن و فرمانده نیروی انتظامی از بازار دزفول بازدید شد و وضعیت اقلام و قیمتها مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این بازدید، موجودی و قیمت محصولات و اقلام ضروری همچون برنج، روغن، گوشت، مرغ، لبنیات، آجیل و میوه و… بررسی شد.
فرماندار ویژه دزفول عنوان کرد: تأمین بازار و اقلام ضروری از نیازها و مطالبات اصلی مردم است که بر این اساس وظیفه سنگینی بر دوش مسئولان است.
فرهمندپور افزود: در اسفند ماه امسال گشتهای مشترک متشکل از ادارات مرتبط به صورت منظم بازار را رصد خواهند کرد زیرا نظارتهای مستمر و میدانی علاوه بر کمک به متعادل شدن قیمتها نیز دست دلالان را نیز از بازار کوتاه میکند.
وی گفت: از بازاریان انتظار میرود در فروش اجناس رعایت انصاف را داشته باشند و از مردم نیز درخواست داریم هرگونه گرانفروشی، کم فروشی و سایر تخلفات را گزارش دهند.
نظر شما