پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳

رئیس جمهور:

مسئولان برای تردد مردم به عراق در نیمه شعبان اقدام می‌کنند

مسئولان برای تردد مردم به عراق در نیمه شعبان اقدام می‌کنند

خرمشهر- رئیس جمهور با اشاره به درخواست مردم برای صدور مجوز برای زیارت کربلا در نیمه شعبان گفت: مسئولان مربوطه را برای رایزنی و کسب موافقت از جانب طرف عراقی موظف می‌کنم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی عصر امروز خرمشهر با حضور در شلمچه و ادای احرام به شهدای والا مقام به کاروان‌های راهیان نور پیوست.

رئیس جمهور در ادامه شلمچه را سرزمین نور دانست و افزود: حضور راهیان نور در یادمان‌های دفاع مقدس برای مرور و آشنایی نسل جدید با رشادت‌های فرزندان این مرز و بوم ستودنی است.

وی در پاسخ به درخواست زائران راهیان نور و جمعی از مردم آبادان و خرمشهر مبنی بر صدور مجوز زیارت کربلا در نیمه شعبان گفت: از جانب ما مشکلی وجود ندارد و مسئولان مربوطه را برای رایزنی و کسب موافقت از جانب طرف عراقی موظف می‌کنم.

رئیس جمهور کشور در شلمچه مورد استقبال مردم خرمشهر، آبادان، کاروان‌های راهیان نور و قومیت‌های مختلف از جمله مردم عرب، لر و قوم بختیاری قرار گرفت.

کد خبر 5449441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha