پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ فروردین ۱۴۰۱، ۶:۲۸

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛

کمبود فضای اورژانس در بزرگ ترین مجتمع بیمارستانی کشور

کمبود فضای اورژانس در بزرگ ترین مجتمع بیمارستانی کشور

معاون درمان وزارت بهداشت، کمبود فضای اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را مورد توجه قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی، در بازدید از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، گفت: در راستای طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت به منظور بازدید از مراکز درمانی در ایام نوروز، به بیمارستان امام خمینی آمدیم و در جریان خدمت رسانی خوب این بیمارستان قرار گرفتیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به کمبود فضای اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی، افزود: امیدوارم با راه‌اندازی مهدی کلینیک این محدودیت برطرف شود.

وی در خصوص تأمین تجهیزات مورد نیاز پروژه انستیتو کانسر، گفت: این پروژه بزرگ با کمک دانشگاه علوم پزشکی تهران و خیرین به خوبی پیش می‌رود و قرار است خدمات پیشرفته درمانی را به بیماران مبتلابه سرطان ارائه دهد. تاکنون بخشی از تجهیزات پیشرفته آن تحویل داده شده و مابقی آن در ادامه تأمین خواهد شد.

کریمی با اشاره به نحوه حمایت وزارت بهداشت از مجتمع بیمارستانی امام خمینی، افزود: مهدی کلینیک یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های درمانی کشور است که واگذاری آن به دانشگاه علوم پزشکی تهران به نوعی حمایت از این مجموعه محسوب می‌شود. در زمینه تحویل تجهیزات و تأمین نیروی انسانی نیز بیمارستان امام خمینی و دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل سابقه، امکانات و پتانسیلی که دارند در صدر لیست مراکز مورد توجه وزارت بهداشت جای دارند و حتماً مورد حمایت قرار می‌گیرند.

کد خبر 5451680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha