عباس علیپور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تاکنون شش میلیون و ۲۰۵ هزار دوز واکسن برای تزریق به استان ارسال شد، افزود: از این میزان پنج میلیون و ۹۰۲ هزار دوز واکسن تزریق شده است.
وی پوشش واکسیناسیون نوبت اول به کل جمعیت را ۸۵.۵ درصد معادل دو میلیون و ۳۹۰ هزار دوز بیان کرد و افزود: ۷۹.۶ درصد دوزم دوم نسبت به کل جمعیت و ۴۶.۱ درصد دوز سوم و بوستر را دریافت کردند.
وی پوشش واکسیناسیون نوبت اول بالای ۱۲ سال را ۹۶.۵ درصد، نوبت دوم بالای ۱۲ ساله را ۹۱.۱ درصد و نوبت سوم و بوستر بالای ۱۸ سال را ۵۸.۸ درصد بیان کرد و افزود: ۹۹ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال، ۹۸.۶ درصد جمعیت ۵۰ تا ۶۰ ساله نیز واکسن تزریق کردند.
علیپور با بیان انکه ۱۴.۶ درصد کودکان پنج تا ۱۲ ساله نوبت دوم واکسن را تزریق کردند، افزود: ۲۹ درصد این گروه سنی نسبت به تزریق نوبت اول اقدام کردند.
سرپرست معاونت بهداشتی علوم پزشکی مازندران یادآور شد: ۹۹.۸ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله دوز اول و ۹۴.۵ درصد آنان دو دوم واکسن را دریافت کردند.
نظر شما