به گزارش خبرنگار مهر، کوروش گوهربین صبح امروز در نخستین همایش سراسری صنایع و صنوف طلا و جواهر گفت : در یک بررسی وسیع تر در سطح جهانی، طلا و جواهر همواره رتبه دوم اقتصاد کل کشورها پس از صنایع نفتی را دارا بوده و با ضایعات طلا می توان مصنوعات را ساخت و در صنایع دیگر مورد استفاده قرار داد.
رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر افزود : ترکیه تا 10 سال قبل طلای دسته دوم و سوم ایران را خریداری می کرد ولی در حال حاضر دومین صادرکننده طلا و جواهر دنیاست که این جای تعجب بسیار دارد.
وی اظهار داشت : ترکیه از اهمیت این صنعت در راستای اقتصاد، صادرات و اشتغال زایی بهره گرفته و به کمک فعالان این صنعت شتافته است.
گوهربین گفت : این کشور رقم ارزی بسیار مناسبی جهت صادرات دریافت و هزاران نفر را در این صنعت فعال کرده است این در حالی است که ورود قاچاق به کشور بدون صرف هیچگونه هزینه برطرف شده است.
وی اظهار داشت : ورود طلا، نقره و نگین های جواهر که مشابه ارز وارداتی است بدون دریافت تجمیع عوارض باید به کشور آزاد شود و یا در نهایت با تعرفه یک درصد وارد شود. این در حالی است که مصرف مصنوعات ساخت ایران به حداقل و مصنوعات خارجی که قاچاق است، به حداکثر رسیده و شهروندان اعتماد قبلی را به مصنوعات ایرانی ندارند.
به گفته رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر، 3 تا 5 درصد افراد در این صنف به تخلف و اشتباه عمل می کنند و 95 درصد به صورت شرافتنمندانه مشغول کار در این صنعت می باشند اما متاسفانه در سریال های مختلف 90 درصد شاغلان این صنعت از راه ناصواب امرارمعاش می نمایند.
گوهربین تصریح کرد : در شرایط فعلی مصنوعات ساخت ایران بهتر از مصنوعات خارجی تولید می شود و مصنوعات خارجی به هیچ عنوان از لحاظ کیفیت و قیمت مورد تایید نیست و تنها توانسته اند با تبلیغات جایگزین مصنوعات ایرانی شوند.
وی فروش مصنوعات ساخت خارج را ممنوع دانست و گفت : بخش توزیعی طلای کشور باید از خرید وفروش هرگونه مصنوعات خارجی خودداری کنند چراکه ورود مصنوعات طلا و جواهر و نقره خارجی به کشور توسط دولت ممنوع اعلام شده است.
در ادامه محمد آزاد نیز گفت : در حال حاضر 248 واحد تولیدی دارای پروانه کسب و واحد توزیعی دارای پروانه کسب و 2هزار و 477واحد تولیدی و توزیعی در دست 500واحد شناسایی که منجر به اخطار جهت تشکیل پرونده شده است.
وی تصریح کرد : صنف طلا و جواهر تعداد زیادی از شاغلان مشغول در صنوف کشور را در بر می گیرد که باید به سرعت مشکلات مربوط به آنها را حل کرد.
رئیس شورای اصناف کشور افزود : شورای اصناف کشور وضعیت کسب و کار صنوف را براساس منافع آنها و مردم تحت نظر داشته و در بررسی مشکلات و رفع آن اقدامات اساسی انجام خواهد شد.
آزاد موضوع طلا و جواهر را برای اتحادیه بسیار مهم دانست و گفت : حرفه در مورد صنف طلا و جواهر برای شورای اصناف مسئله حساسی است و حرف و حدیث های بسیاری را در این صنف شنیده شده است که برخی از آنها کاملا بی منطق هستند.


نظر شما