پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ فروردین ۱۴۰۱، ۲۳:۴۲

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

۷۰ نفر مبتلای کرونا در آذربایجان غربی شناسایی شد

۷۰ نفر مبتلای کرونا در آذربایجان غربی شناسایی شد

ارومیه- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از شناسایی ۷۰ نفر بیمار جدید مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان خبر داد.

محمدامین ولی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در شبانه روز گذشته، ۷۰ نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا و ۴۷ نفر از آنان در مراکز درمانی بستری شدند، افزود: با بستری شدن این تعداد بیمار، کل بستری شدگان سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی به ۲۲۶ نفر رسید از این تعداد بیشترین تعداد بستری‌ها با ۲۲ نفر در ارومیه، ثبت شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۶۹ نفر از بستری شدگان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه هستند و ۲۳ نفر نیز فقط با استفاده از ونتیلاتور تنفس می‌کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در شبانه روز گذشته یک بیمار مبتلا به کرونا در مهاباد فوت کرد و مجموع فوتی‌های ناشی از کرونا در استان به ۷۵۵۹ نفر رسید.

وی در خصوص واکسیناسیون کرونا افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا ۳۵۷ هزار و ۱۵۱ تن به این بیماری مبتلا شده اند و تاکنون ۶۰۴۰۱۶۳ نوبت واکسن کرونا در استان تزریق شده است.

وی افزود: در حال حاضر همه واکسن‌های علیه کرونا در استان وجود دارد و عدم دریافت واکسن طغیان مجدد بیماری را به دنبال خواهد داشت.

ولی زاده با اشاره به اینکه امکان ورود به موج جدید کرونا در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود دارد، ادامه داد: در کنار تزریق واکسن، زدن ماسک به ویژه توسط کودکان در مدرسه باید جدی گرفته شود تا کودک در مدرسه آلوده نشود و این آلودگی را به خانواده نیز منتقل نکند.

کد خبر 5470361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha