به گزارش خبرنگار مهر، احسان کامرانی عصر پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه امام جمعه اهل سنت بندرعباس بیان کرد: شأن این جلسه تکریم و احترام شخصیتی است که سالها در جایگاه امامت اهل تسنن و خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته است.
وی افزود: استان هرمزگان همواره سمبل وحدت در کشور و جامعه اسلامی بوده و حجتالاسلام عبادی زاده، نماینده ولیفقیه در استان و ائمه جمعه اهل سنت و شیعه هرمزگان نیز همواره منادی وحدت بودند و ما به این مسئله افتخار میکنیم.
کامرانی عنوان کرد: هر جا قرار است رشدی شکل بگیرد باید در سایه وحدت باشد و تمدن نوین اسلامی نیز با وحدت شکل میگیرد. اختلافها در جامعه اسلامی از خدشهدار شدن وحدت به وجود میآید اما خوشحالیم که برادران اهل سنت و شیعه استان هرمزگان مانند دوست در کنار هم زندگی کرده و میکنند. از شیخ قتالی که مجاهدانه تلاش کرده و منادی وحدت بودند قدردانی میکنم و امیدوارم شیخ جمالی نیز همین مسیر را ادامه دهد.
نظر شما