پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴

استاندار خراسان شمالی:

مردم با حضور در راهپیمایی روز قدس با آرمان شهدا پیمان می‌بندند

مردم با حضور در راهپیمایی روز قدس با آرمان شهدا پیمان می‌بندند

بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: مردم با حضور در صحنه ثابت کرده اند که هیچ وقت از آرمان‌های نظام دست برنمی‌دارند لذا با حضور در راهپیمایی روز قدس با آرمان شهدا تجدید میثاق خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد صبح چهار شنبه در همایش روز ملی شوراها که در مصلی امام خمینی بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا باید اشرافیت کامل به قوانین و مقررات داشته و مطالبه گر مشکلات مردم باشند.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه ریشه بسیاری از مشکلات به دلیل ناآگاهی از قوانین و مقررات است، گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا باید با آگاهی و خرد از حقوق مردم دفاع کرده و این مهم با حضور میدانی محقق می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: دشمنان با هجمه‌هایی همچون فشار اقتصادی و فساد به دنبال تزلزل پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند اما با افزایش سطح آگاهی‌های مردم در مسیر پیشرفت کشور قدم‌های بزرگ خواهیم برداشت.

حسین نژاد با اشاره به اهمیت حضور در راهپیمایی روز قدس، گفت: مردم ایران با حضور در صحنه‌های مختلف ثابت کرده اند که هیچ وقت از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی دست برنمی‌دارند لذا با حضور در این راهپیمایی تجدید میثاق خود را با آرمان‌های شهدا و مقام معظم رهبری به نمایش می‌گذارند.

گفتنی است در این همایش از تعدادی از فعالان شوراهای اسلامی شهر و روستا شهرستان بجنورد تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 5476694

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha