پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸

معاون استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد:

ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگان برای ریشه یابی آسیب های اجتماعی

ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگان برای ریشه یابی آسیب های اجتماعی

بیرجند- معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: برای ریشه یابی و حل دقیق آسیب‌های اجتماعی باید از ظرفیت اساتید، نخبگان و صاحبان خرد و اندیشه استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا طالبی صبح پنج شنبه در جلسه بررسی نحوه فعالیت هیئت اندیشه‌ورز خراسان جنوبی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه بیان کرد: برای ریشه‌یابی و حل دقیق آسیب‌های اجتماعی باید از ظرفیت اساتید، نخبگان و صاحبان خرد و اندیشه استفاده شود.

وی تاکید کرد: نیاز است برای هر کدام از معضلات و آسیب‌های اجتماعی که در سطح استان وجود دارد، طرحی جامع تدوین شده و جهت اجرا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود.

طالبی با بیان اینکه هیئت اندیشه‌ورز نسبت به شناسایی دلایل بروز آسیب‌های اجتماعی در سطح استان اقدام کند، اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی احصا شده باید بر اساس ظرفیت دانشگاه‌ها در بین این مراکز علمی تقسیم شود تا رؤسای دانشگاه‌ها با تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز مرتبط، آنها را ریشه‌یابی نموده و راهکار ارائه دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین می‌طلبد افراد عضو هیئت‌های اندیشه‌ورز از لحاظ شاخصه‌های اعتقادی، ایمانی، مذهبی، ولایی و انقلابی در سطح رؤسای دانشگاه‌ها باشند.

وی با تاکید بر اینکه جلسات هیئت‌های اندیشه‌ورز به صورت منظم در دانشگاه‌ها برگزار شود، گفت: همچنین هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور اعضای شاخص هیئت‌های علمی مرتبط با موضوع، حوزویان، معتمدین محلی و حتی دانشجویان مؤثر شکل بگیرد.

طالبی با بیان اینکه استکبار جهانی شعار مبارزه با مواد مخدر سر می‌دهد اما از طرف دیگر مبلغ کشت خلخال و تریاک در حوزه افغانستان است، افزود: اغلب کشورها از طرف سازمان‌های بین‌المللی، بودجه‌های کلانی در راستای مبارزه با مواد مخدر دریافت می‌کنند که در مقایسه با عملکردشان دوگانگی بسیار واضحی وجود دارد.

کد خبر 5493988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha