پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۸

رئیس جهاد کشاورزی همدان اعلام کرد؛

مصرف ۷۵ درصد آب در حوزه کشاورزی/ متولی آب یک وزارتخانه شود

مصرف ۷۵ درصد آب در حوزه کشاورزی/ متولی آب یک وزارتخانه شود

همدان- رئیس جهاد کشاورزی همدان گفت: تقریباً ۷۵ درصد آب در کشاورزی مصرف می شود و باید متولی حوزه آب یک وزارتخانه باشد.

رضا بهراملو در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه باید نهاده‌ها و محیط زیست برای نسل‌های آینده باقی بماند و از طرفی افزایش تولید را برای کشور داشته باشیم؛ گفت: باید به سمت امنیت غذایی پایدار با اهمیت به نهاده‌ها پیش رویم.

وی با تصریح بر اینکه تشکل‌ها برای جهاد اهمیت فراوانی دارند و بهره بردارانی که صاحب ایده و خلاقیت هستند از آنها استقبال می‌کنیم؛ اضافه کرد: زمانی که علمی کار کنیم و به شاخص‌های جهانی نزدیک شویم بدون شک تولیدات بیشتری خواهیم داشت.

رئیس جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه تا پایان ۱۴۰۴ باید بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش تولید داشته باشیم، اظهار کرد: در حال حاضر، بالغ بر ۴/ ۸ میلیون تن است که باید به ۵ تن در این زمینه برسیم و با این خشکسالی که وجود دارد فقط باید از طریق علمی شاخص‌ها را افزایش دهیم.

بهرام لو ادامه داد: آب و غذا به هم وابسته هستند و وزارتخانه‌ها هم باید با هم همکاری داشته باشند تا شاهد حرکت رشد باشیم.

این مسئول بر لزوم مدیریت یکپارچه منابع آب در حوزه کشاورزی نیز تاکید کرد و گفت: تقریباً ۷۵ درصد آب در کشاورزی مصرف می‌شود و باید متولی آب به یک وزارتخانه سپرده شود تا بتوانیم جوابگو باشیم.

وی با اشاره به اینکه تولید علمی بایستی براساس نقشه راهی باشد از کاشت و برداشت تا انتقال به انبار که همه مراحل باید بررسی شوند؛ خاطرنشان کرد: گلخانه‌ها و دام و طیور با تشکیل کمیته فنی باید بررسی و راهکار ارائه شود.

کد خبر 5540183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha