مصطفی ثمری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تیم ملی جوانان کاناپولو ایران برای اولین بار با نظر فدراسیون حدود شش ماه پیش تشکیل شده است گفت: این تیم با بهره گیری از مربیان داخلی و بدون پشت سرگذاشتن مسابقه برون مرزی توانست تیم جوانان ژاپن که سوم جهان است را سه بار شکست دهد. این پیروزی ها برای چنین تیمی با این سابقه کوتاه در مقابل تیمی که 6 سال سابقه تیمداری در این رشته را دارد کار بزرگی محسوب می شود.
وی افزود: خوشبختانه اکثریت ورزشکاران حاضر در این تیم می توانند تا دوسال آینده و مسابقات دور بعد قهرمانی آسیا تیم جوانان را همراهی کنند که مطمئنا تا آن زمان تجربه این تیم بیشتر شده و می توانند درمصاف با حریفان قدرتمندتر ظاهر شود.
مسئول کمیته کاناپولوی فدراسیون قایقرانی با اظهار اینکه این تیم موفق شد برای اولین بار نه تنها مقام قهرمانی آسیا را از آن خود کند بلکه برای اولین بارسهمیه حضور درمسابقات جهانی را بدست آورد تصریح کرد: رقابتهای جهانی اواخر خردادماه سال آینده در ادمونتون کانادا برگزار می شود که تا آن زمان فرصت خوبی برای انجام تدارکات لازم از جمله اردو و تجهیزات فنی داریم. مطمئنا اگربا برنامه ریزی پیش برویم، می توانیم در این صحنه جهانی بین 5 تیم اول جهان قرار گیریم.
ثمری ادامه داد: رمز موفقیت این تیم انسجام و اردوهای منظم است. درکنار آن امکانات نسبتا خوبی داشتیم و از ابتدا از مربی بدنسازی هم استفاده کردیم تا این تیم هیچ چیزی برای قهرمانی کم نداشته باشد. اگر می خواهیم این قهرمانی بارها تکرار شود باید قایق های تیم ما مدرن تر شود. البته الان هم امکانات ما خارجی است اما نوع درجه یک آن نیست.
سرمربی تیم ملی کاناپولوی ایران با اشاره به اینکه این افتخار جمعی است و تلاش همه فدراسیون بوده است اظهار داشت: یک گله بزرگ از رسانه ها دارم و آن این است که متاسفانه با وجودی که این تیم جوان کاربزرگی در آسیا انجام داد اما نگاه تبلیغاتی کمی به آن شد. به طوریکه در هنگام ورود به فرودگاه هیچ رسانه تصویری در آنجا حضور نداشت وحتی جراید ما هم نگاه کمرنگی به این قهرمانی داشتند.


نظر شما