پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۴

مدیرکل هواشناسی کرمانشاه خبر داد؛

پیش بینی گردوغبار رقیق در مناطق مرز کرمانشاه

پیش بینی گردوغبار رقیق در مناطق مرز کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت جوی استان طی روزهای آینده از پیش بینی گردوغبار رقیق در مناطق مرز استان خبر داد.

فیروز دولتشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل از نقشه‌های هواشناسی هوای استان کرمانشاه طی هفته جاری صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد و رشد ابر خواهد بود.

وی افزود: وزش باد که طی ساعاتی از بعدازظهر و اواخر وقت امروز تا روز سه شنبه و در نواحی مرزی استان کرمانشاه قابل توجه خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: نفوذ غبار نسبتاً رقیق به جو منطقه برای ساعاتی از بعدازظهر فردا تا صبح سه شنبه بیشتر به نظر می‌رسد.

دولتشاهی ادامه داد: همچنین متوسط دمای هوا در غالب نقاط استان کرمانشاه تا روز پنجشنبه تغییرات چندانی نخواهد داشت.

کد خبر 5568616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha