پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۰۰

امام جمعه بجنورد:

کشور بیش از زمان‌های دیگر به انگیزه و نیروی جوانان نیاز دارد

کشور بیش از زمان‌های دیگر به انگیزه و نیروی جوانان نیاز دارد

بجنورد- امام جمعه بجنورد با تاکید بر اینکه جوانان همواره گره گشای مشکلات کشور بودند، گفت: اکنون بیشتر از سایر زمان‌ها به انگیزه و روحیه جوانان نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری روز شنبه در نخستین روز دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خراسان شمالی که در مسجد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: نیروی جوان با روحیه خودباوری، هیچ‌گاه در برابر توطئه‌های دشمن ضعف از خود نشان نمی‌دهد و جسارت تصمیم‌گیری در موضوعات اساسی را دارد.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: این نیروی توانمند می‌تواند با اندیشه سازنده خود مسیر را برای رشد و توسعه کشور در گام دوم انقلاب اسلامی هموار کند؛ به‌گونه‌ای که بسیاری از پیشرفت‌ها در حوزه فناوری هسته‌ای و دانش‌بنیان با تکیه بر جوانان بومی میسر شده است.

وی با بیان اینکه کشور بیش از هر زمانی به انگیزه و روحیه نشاط جوانی نیاز دارد افزود: قشر جوان همواره با خلاقیت و شجاعت موجب سرافرازی ایران اسلامی بوده است؛ زیرا این نیروی جوانان ما بود که موجب خنثی‌سازی دسیسه‌های دشمن در جنگ تحمیلی و دیگر حوادث بعد از انقلاب شد.

امام‌جمعه بجنورد اضافه کرد: میانگین سنی ۷۰ درصد شهدای جنگ تحمیلی بین ۲۳ تا ۱۵ سال بود و این یعنی نیروی جوان تاکنون در خط مقدم حفظ ارزش‌های اسلامی از آزمون‌های سخت با موفقیت عبور کرده و موتور محرکه پیشرفت و گسترش ارزش‌های اسلامی در جامعه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اهمیت تبعیت عملی مسئولان از ولی امر جامعه مسلمین، گفت: وجود و همراهی مسئولان دلسوزی همانند شهید مطهری، باکری، رجایی، باهنر و سلیمانی موجب شد تا امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب کشور را از گزند دشمنان حفظ کنند.

کد خبر 5574497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha