به گزارش خبرگزاري مهر ، در اين بيانيه آمده است بيست و پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلاميمان را در حالي گرامي داريم كه در آستانه انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي مي باشيم و متاسفانه بار ديگر شاهد تبليغات سوء دشمنان قسم خورده انقلاب هستيم كه هيچگاه تحمل ترقي، پيشرفت واستقرار آرامش در نظام جمهوري اسلامي ايران را نداشته وهمواره كوشيده اند تا با روشهاي گوناگون ازجمله بزرگنمايي مسائل گذرا و پيش پا افتاده ، جو نااميدي و تفرقه را در كشور حكمفرما و مردم را از آينده اي درخشان و حضور در صحنه مايوس كنند.
به حكم تجربه اطمينان داريم كه دشمنان نظام اين بار نيز مانند دفعات گذشته شكست خواهند خورد و اقتضاي حق وتكليف است كه مردم با حضوري پرشور و گسترده درانتخابات شركت و با دقت كامل افراد اصلح كه متعهد، داراي تخصص ، به فكر مردم وخدمت به آنها و نه به دنبال منافع شخصي و جناحي باشند را انتخاب نمايند.
لازم است كه در شرايط فعلي مسوولين نظام با رعايت تقواي الهي و توجه به رهنمودهاي حضرت امام (ره) ، مقام معظم رهبري و قانون مداري اجازه ندهند كه خداي ناخواسته اتفاقي بيفتد كه بيگانگان و دشمنان اسلام و انقلاب خرسند و دوستان و دلسوزان نظام مايوس شوند.
بسيج دانشجوئي دانشگاه علامه در اين بيانيه از كانديداهاي مجلس خواست با دقت درهزينه هاي تبليغاتي خود ، از بودجه بيت المال استفاده ننموده و از اسراف و زياده روي خودداري نمايند و در روش با تقيد كامل به قانون، ازاهانت به ديگران و طرح شعارها و وعده هاي دروغين و عوامفريبانه بپرهيزند.
درپايان اين بيانيه آمده است: ما دانشجويان ضمن تجديد بيعت با رهبر حكيم و فرزانه انقلاب اسلامي ، آمادگي بيش از پيش خود را براي دفاع از آرمانهاي والاي بنيانگذار نظام مدقس جمهوري اسلامي ايران و پاسداري از خون مطهر شهدا اعلام مي نماييم.
در بيانيه بسيج دانشجويي به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و انتخابات مجلس:
كانديداهاي مجلس هفتم در هزينه هاي تبليغاتي خود از بودجه بيت المال استفاده نكنند
بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و نيز انتخابات مجلس هفتم در بيانيه اي تاكيد كرد: دهه فجر سرآغاز برافراشته شدن پرچم عدالت اسلامي، زمزمه گر سرود حماسه و ايثار و هنگامه پيروزي انقلاب شكوهمندي است كه چشم دنيا را به خود معطوف كرد.
کد خبر 55799
نظر شما