۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶

مدیر جهاد کشاورزی رشت خبر داد؛

تخریب ۲ فقره دیوارکشی غیرمجاز زمین های شالیزاری در رشت

تخریب ۲ فقره دیوارکشی غیرمجاز زمین های شالیزاری در رشت

رشت- مدیر جهاد کشاورزی رشت از تخریب دو فقره دیوارکشی بدون دریافت مجوز اطراف زمین های شالیزاری در روستاهای این شهرستان با حکم قضایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود اسدی پرور ظهر یکشنبه در گفتگو با رسانه‌ها از تخریب دو فقره دیوار کشی اطراف زمین‌های شالیزاری در شهرستان رشت خبر داد و گفت: با حکم قضائی این دیوارها تخریب شد.

وی با بیان اینکه فردی بدون مجوز اطراف ۲ هزار مترمربع از اراضی شالیزاری خود در روستای خاجان چهاردانگ بخش مرکزی رشت را دیوار کشی کرده بود، افزود: طول این دیوار ۱۸۰ متر بوده که با حکم قضائی تخریب شد.

اسدی پرور همچنین به تخریب دیوار دیگر به طول ۸۰ متر اطراف یک زمین شالیزار به مساحت ۴۵۰ متر مربع در منطقه کویخ رشت نیز اشاره و اضافه کرد: این دیوار کشی نیز بدون دریافت مجوز انجام شده و تخریب شد.

وی هدف این افراد را تغییر کاربری زمین‌های شالیزاری عنوان کرد و گفت: این افراد طی چندین سال گذشته با عدم کاشت شالیزارهای خود به دنبال تغییر کاربری این اراضی بودند.

کد خبر 5587345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha