پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱

مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

۲۷۳۲ نابینا و کم‌بینا تحت پوشش بهزیستی استان زنجان هستند

۲۷۳۲ نابینا و کم‌بینا تحت پوشش بهزیستی استان زنجان هستند

زنجان- مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: دو هزار و ۷۳۲ نابینا و کم‌بینا تحت پوشش بهزیستی استان زنجان بوده و یک هزار و ۴۶۶ نفر نیز مستمری‌بگیر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سلمان حسینی صبح دوشنبه در جشن گرامی‌داشت روز جهانی عصای سفید، گفت: احقاق حق نابینایان با آگاه‌سازی جامعه و اجرای قانون حمایت از معلولان می‌تواند محقق شود.

وی با بیان اینکه مناسب‌سازی مطالبه همه شهروندان است، ابراز داشت: موانع شهری نه تنها راه را برای توان‌خواهان و سالمندان دشوارتر می‌کند، بلکه حقوق شهروندی را نیز نقض می‌کند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان، نویدبخش حضور اجتماعی نابینایان شعار روز جهانی عصای سفید در سال‌جاری است.

حسینی تاکید کرد: نابینایان و کم‌بینایان افرادی بسیار مستعد هستند و این افراد در گروه افراد با هوش قرار دارند؛ چراکه می‌توانند حواس دیگر را در خود تقویت کنند.

وی گفت: در حال حاضر ۱۲۵ دانش‌آموز و ۲۹ دانشجوی تحت پوشش از خدمات تحصیل رایگان در دانشگاه آزاد و کمک‌هزینه تحصیلی در مدارس و سایر مؤسسات آموزشی استفاده می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان، با بیان اینکه ۲۴ نابینا و کم‌بینا دانشجو و یا فارغ‌التحصیل مقطع دکترا هستند، تصریح کرد: مردم و مسئولین می‌توانند نقش مؤثری در رفع موانع و تنگناهای پیش روی این قشر داشته باشند.

حسینی با بیان اینکه دو هزار و ۷۳۲ نابینا و کم‌بینا تحت پوشش بهزیستی استان هستند، افزود: یک هزار و ۴۶۶ نفر مستمری‌بگیر می‌باشند.

وی یاد آورشد: دو انجمن مختص نابینایان و کم‌بینایان با هدف خدمت‌رسانی در زمینه فرهنگی، ورزشی، مددکاری و درمان و بهبود سطح آگاهی و ارتقای اعتماد به نفس فعالیت می‌کنند.

کد خبر 5610657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha