پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۰۷

مدیرمسئول نشریه نافه:

قوانین را رعایت می کنیم و از ارشاد انتظار کمک داریم

قوانین را رعایت می کنیم و از ارشاد انتظار کمک داریم

ناهید توسلی مدیر و سردبیر مجله ادبی نافه با انتقاد از قطع خرید نشریات ادبی برای کتابخانه های عمومی سراسر کشور ، این اقدام را مصداق قطع ارسال آگاهی و دانش ادبی و هنری به سراسر کشور عنوان کرد.

توسلی در گفتگو با خبرنگار مهر، توقف خرید 700 نسخه از هر نشریه ادبی را موجب تنزل آگاهی و دانش در حداقل 700 حوزه پرمخاطب دانست و گفت: امروز دیگر دوران مرکزگرایی گذشته است. در دوران پست مدرنیسم اولویت با روایت های کوچک است نه روایت های کلان. در صورتی که ما همه چیز را در تهران متمرکز کرده ایم.

وی نافه را نشریه مستقلی دانست که مبلغ جریان سومی در جامعه است و بیشترین مشترکان آن شامل شهروندان شهرهای مذهبی و گمنام هستند.

این مدیر نشریه ادبی که در شماره اخیر مجله خود، انتشار مجدد نافه را منوط به ادامه خرید آن از سوی ارشاد برای ارسال به کتابخانه های عمومی سراسر کشور عنوان کرده بود در این خصوص گفت: حاضر به لغو امتیاز نیستم و نافه را حتی در ده صفحه هم که شده، منتشر می کنم. اما فعلا منتظر جواب ارشاد هستم.

توسلی ادامه داد: وقتی ما از قوانین مصوب کشور پیروی می کنیم و در چارچوب مورد قبول ارشاد اقدام به انتشار نشریه می کنیم انتظار حمایت داریم. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان پایگاه فرهنگی کشور باید اسپانسر ما باشد.

وی به فروش حواله کاغذ نشریه خود به خاطر نداشتن انبار اشاره کرد و ادامه داد: حواله کاغذی ارشاد را که به دو برابر قیمت در بازار آزاد می فروختیم با سه برابر قیمت از همان بازار کاغذ تهیه کردیم تا انتشار نافه متوقف نشود.

مدیرمسئول نافه در ادامه با انتقاد از سیستم توزیع نشریات در کشور گفت: اگر به هر کیوسک توزیع نشریات که در تهران داریم 10 نسخه نشریه بدهیم و برای شهرستان ها هم 20 هزار نسخه بفرستیم باید تیراژی معادل 50 هزار نسخه داشته باشیم. هیچ مجله وزینی با محدودیت های مالی که دارد نمی تواند چنین تیراژی داشته باشد. بنابراین نشریات ما را درست توزیع نمی کنند.

ناهید توسلی از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست به نشریاتی که به اشاعه فرهنگ مورد پذیرش آنها می پردازند کمک کند.

کد خبر 561149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha