به گزارش خبرگزاری مهر ، جمعیت دفاع از ملت فلسطین با صدور بیانیه ای به مناسبت روز قدس حضور گسترده مردم مسلمان را در این روز پاسخی کوبنده به جریان خائن سازشکار با دشمن صهیونیستی و اعلام حمایت ازجریان مقاومت دانست.
متن بیانیه این تشکل به این شرح است : جمعیت دفاع از ملت فلسطین ضمن اعلام حمایت از مقاومت امت اسلام و به ویژه مردم مظلوم و مقاوم فلسطین ومحکومیت جریان و نفاق وخائن به اسلام و مسلمین اعلام می دارد.
آمریکا و اسرائیل به صورت دروغین می کوشند مردم فلسطین را فریب دهند در اینکه تلاش هایی برای حل بحران فلسطین درجریان است در حالیکه واقعیت این است که چنین فرآیندی وجود ندارد و مسئولان آمریکایی و اسرائیلی هر دوتاکید دارند که این اجلاس برای خرید زمان است و به گفته اولمرت حل و فصل کامل بحران چند دهه زمان نیاز دارد.
راهبرد متکی بر اسلام و حرکت گسترده مردم از طریق مقاومت تاکنون در لبنان و فلسطین نتیجه بخش بوده است و دشمن را وادار ساخت تا رفتار خود را تغییردهد و ازجنوب لبنان و نوار غزه عقب نشینی کند در حالیکه راهکارهای صرفا ناسیونالیستی دولتهای عربی و گروه های چریکی فلسطینی تاکنون نتیجه ای در بر نداشته و در برخی مقاطع نتیجه معکوس داشته است و تنها ادامه راه مقاومت دستیابی به حقوق ملت فلسطین را میسر می سازد.
جریان نفاق و سازش بداند که پیروزی امت اسلام نزدیک است و اگر چه هر چه زودتر رفتار خود را تغییردهد، امت درتنبیه منافقان و خائنان لحظه ای تردید به خود راه نخواهد داد و سرنوشتی مشابه مزدوران رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خواهند داشت.
استکبار جهانی و دشمن صهیونیستی بدانند که امت اسلامی به دقت و با هوشیاری تحولات منطقه را رصد می کند و هرگز فریب نمایشنامه های منافقانه را نخورده و خود را ملزم به حمایت از جریان مقاومت اسلامی و مبارزان آزادی بخش ملت فلسطین می داند.
نظر شما