پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری خمینی شهر خبر داد؛

آتش‌سوزی در دانشگاه صنعتی اصفهان/ یک نفر جان باخت

آتش‌سوزی در دانشگاه صنعتی اصفهان/ یک نفر جان باخت

اصفهان - سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی شهر از آتش‌سوزی در آزمایشگاه دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد.

مصطفی ستاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه آتش سوزی در اصفهان اظهار داشت: این حادثه در ساعت ۱۹ و ۳۶ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات آتش‌نشانی خمینی‌شهر گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این حادثه در یکی از آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان اتفاق افتاده است، تصریح کرد: برای امدادرسانی به این حادثه نیروهای امداد و نجات از ایستگاه‌های شماره ۲ و ۳ برای این حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی شهر با اشاره به اطفا این حریق اضافه کرد: متأسفانه یک نفر در این حادثه جان خود را از دست داد.

وی افزود: در حال حاضر شرایط تحت کنترل نیروهای امدادی و آتش نشانی است.

ستاری گفت: جزئیات بیشتر این حادثه پس از بررسی کارشناسان اطلاع‌رسانی می‌شود.


کد خبر 5651627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد طبیب چی IR ۰۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۰
      1 0
      سلام . حواسمان به آرامش دانشگاه ها باشد . آتش سوزی عمدی در صنعتی شریف و آتش گرفتن آزمایشگاه صنعتی اصفهان را جدی بگیریم .