پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۳

نماینده مردم هرمزگان در مجلس:

آموزش و پرورش تدریس «سواد رسانه‌ای» را جدی بگیرد

 آموزش و پرورش تدریس «سواد رسانه‌ای» را جدی بگیرد

بندرعباس - نماینده مردم هرمزگان در مجلس ، با اشاره به هجمه‌های رسانه‌ای برای تعمیق باورهای غلط بین دانش‌آموزان، گفت: آموزش سواد رسانه‌ای در آموزش و پرورش و مدارس باید جدی گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رئیسی در هفتادمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی تعبیر بسیار دقیقی در رابطه با فرهنگ دارند و آن را به منزله هوا در جامعه معرفی می‌کنند و همانطور که مستحضر هستید هر چیزی که آلوده شود می‌توان آن را جایگزین کرد اما در صورت آلوده شدن هوا امکان جایگزینی وجود ندارد و آسیب‌ها به حداکثر می‌رسد.

وی افزود: امروزه با ابزارهای قوی و رسانه‌های معاند فضای فرهنگی کشور دچار آلودگی‌هایی شده و این آلودگی‌ها موجب شده که به احکام قطعی دین و ضروریات شریعت نیز تعرض و حمله‌هایی انجام شود و ما شاهد باشیم که با تغذیه فکری فرزندان ما از خارج از مرزها انجام شود.

نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی، عنوان‌کرد: تاثیرات کارهای فرهنگی با مرور زمان خود را نشان می‌دهند و نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که در کوتاه مدت برداشتی از کارهای فرهنگی را مشاهده کنیم.

وی بیان‌کرد: تاثیرات کار فرهنگی قابل اندازه گیری و خط‌کش گذاشتن نیست بنابراین باید تمرکز روی این حوزه بیشتر باشد تا عقب‌ماندگی‌ها نیز جبران شود.

رئیسی ادامه‌داد: تولید محتوای فرهنگی که در داخل کشور انجام می‌شود به هیچ عنوان قابل قیاس با حجم تولیدات ضد فرهنگی که توسط دشمنان نیست و باید در این حوزه نیز فکری شود.

کد خبر 5658888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha