پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۴۰۱، ۸:۲۴

فرمانده دوران دفاع مقدس:

«حاج قاسم» در همه صحنه ها پا به پای رزمندگان مقاومت جنگید

«حاج قاسم» در همه صحنه ها پا به پای رزمندگان مقاومت جنگید

ساوه- فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به حضور سردار سلیمانی در همه مبارزات محور مقاومت گفت: «حاج قاسم» در همه صحنه ها پا به پای رزمندگان مقاومت جنگیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمود چهارباغی شامگاه دوشنبه در یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم اظهار کرد: در طول ۴۳ سال تلاش کردیم تحت سلطه بیگانگان نباشیم در همین راستا امام (ره) با تاسی از دین اسلام، انقلاب اسلامی را به وجود آوردند.

وی افزود: آمریکا بخاطر اینکه کشور قدرتمندی مثل ایران از دست داده بود نسخ دشمنی و توطئه‌های مختلف علیه ایران باهدف براندازی نظام اسلامی پیچید.

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: به گونه‌ای که رسانه‌ها بیگانه اعلام کرده بودند تا چند روز دیگر جشن پیروزی در ایران خواهیم گرفت و انقلاب اسلامی از بین می‌رود اگرچه تلفات جانی و مالی زیادی به کشور وارد کردند اما فرزندان این مرزبوم پای کار آمدند و با عملیات فتح المبین و سایر عملیات آرزوهای دشمنان را نقش بر آب کردند.

سردار چهارباغی با بیان اینکه فداکاری جوانان شجاع در دوران دفاع مقدس یکی از افتخارات تاریخ جهان اسلام است، گفت: رزمندگان دوران دفاع مقدس هرکدام می‌توانستند یک مدیر باشند اما شجاعانه برای اقتدار نظام جان خود را فدا کردند.

وی افزود: وقتی که آمریکا و جیره خواران او در دفاع مقدس شکست خوردند شبیخون فرهنگی راه انداختند اما این توطئه هم با اقتدار سپاه شکست خورد.

فرمانده دوران دفاع مقدس افزود: حاج قاسم و مدافعان حرم در سوریه نیز همانند لبنان و عراق با اقتدار دشمن را شکست دادند.

سردار چهار باغی ادامه داد: سردار سلیمانی غیر از خدا از کسی نترسید در صحنه‌های مختلف هم پا به پای رزمندگان جنگید و الگوی مناسبی برای همه است.

فرمانده در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: با حضور سردار سلیمانی حکومت داعش برای همیشه نابود شد و آمریکا و اسرائیل عامل شکست خود را سردار سلیمانی می‌دانستند به همین دلیل ناجوانمردانه ایشان را به شهادت رساندند.

وی افزود: آمریکا فکر می‌کرد با شهادت سردار سلیمانی جبهه مقاومت از بین می‌رود در صورتی که جبهه مقاومت قوی‌تر فعالیت خود را شروع کرد.

فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: امروز برخی با راه اندازی اغتشاشات تلاش می‌کنند اقتدار نظام شکسته شود باید گفت زهی خیال باطل است.

کد خبر 5671950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha