۲۵ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان مطرح کرد؛

«سنگ نوشته» خرم‌آباد کهن‌ترین کتیبه و منشور عفاف و حجاب در ایران

«سنگ نوشته» خرم‌آباد کهن‌ترین کتیبه و منشور عفاف و حجاب در ایران

خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان تاکید کرد: «سنگ نوشته» خرم‌آباد به عنوان نخستین و کهن‌ترین کتیبه و منشور عفاف و حجاب در ایران محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن پور امروز یکشنبه در مراسم تجلیل از بانوان اداره کل میراث فرهنگی لرستان، اظهار داشت: «سنگ نوشته» خرم‌آباد به عنوان نخستین و کهن‌ترین کتیبه و منشور عفاف و حجاب ایران به عنوان یک اثر تاریخی گویای وجود این ارزش در بین زنان و مردان از گذشته‌های دور تاکنون است.

وی، گفت: این کتیبه ارزشمند تاریخی که زمانی در دروازه شهر خرم‌آباد قرار داشته، فرهنگ و آداب و رسوم مردم و همچنین تاریخ و تمدن این دیار را فریاد می‌زند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با بیان اینکه سابقه حجاب و عفاف در کشور ما حتی به دوران تاریخی هخامنشیان و ساسانی می‌رسد و همیشه از ارزش‌های مردم این سرزمین محسوب می شده است، افزود: زنان و دختران این سرزمین باید همواره سیره و روش آن بانوی بزرگوار را سرلوحه کار و زندگی خود قرار دهند.

حسن پور، بیان کرد: باید از ظرفیت‌ها و توان بانوان در حوزه‌های مختلف در راستای اهداف توسعه‌ای دستگاه‌های اجرایی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه حجاب اسلامی در بین زنان و مردان این سرزمین ذاتی است، تصریح کرد: در دوران پهلوانی حتی با چوب و چماق هم نتوانستند چادر و حجاب را از زنان این سرزمین بگیرد و اکنون هم به خوبی از این عنصر مهم دینی محافظت می‌شود.

بنا بر این گزارش، در پایان این مراسم و در گرامیداشت مقام زن با اهدا لوح تقدیر و جوایزی از بانوان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تقدیر شد.

کد مطلب 5682718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
      1 1
      خوب بود متن سنگ نوشته را اینجا می اوردید جالب میشد
    • IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
      0 0
      یک سنت غلط اگه هزاران سال تو یه جامعه تداوم داشته باشه دلیل میشه که بازم باید ادامه پیدا کنه؟؟؟
      • زهرا IR ۱۶:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۱
        1 0
        سنت غلط؟! بعضی چیزها ارزش هست و این ارزش ها تو کل تاریخ بشریت ثابت هست و میمونه... مثل صداقت و راستگویی مثل صلح مثل انسان دوستی... پوشش برای خانم ها و آقایون هم همینه، یه ارزش ثابت که انسان با وجود این ارزش ها انسانیت داره در غیر این صورت تفاوتی با حیوانات نخواهد داشت....
    • IR ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵
      0 0
      خبر بسیار گویا و تاثیرگذار بید