پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

همراهی همراه اول با زلزله‌زدگان خوی

همراهی همراه اول با زلزله‌زدگان خوی

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور با هدف همراهی زلزله‌زدگان منطقه شمالغرب، تعداد ۷۵۳ دستگاه بخاری برقی و یک محموله شامل اقلام خوراکی را به خوی ارسال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول در راستای مسوولیت‌های اجتماعی خود و کمک رسانی به زلزله زدگان شهرستان خوی، اقدام به ارسال ۷۵۳ دستگاه بخاری برقی و یک محموله شامل اقلام خوراکی جهت تهیه غذا به این منطقه کرد.

خوی که به شهر گل‌های آفتابگردان شهرت دارد و از قدیمی ترین مراکز تمدن در شمالغرب ایران است، در شامگاه شنبه ۸ بهمن ۱۴۰۱ با زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر مواجه شد.

در پی این حادثه و براساس برآوردهای حاصل از واحدهای مدیریت بحران، ۷۰ روستا متحمل آثار زلزله و برخی واحدهای مسکونی با خسارت‌هایی از ۲۰ تا ۵۰ درصد مواجه شد.

گفتنی است همراه اول با توجه به شرایط حاکم بر این منطقه از جمله سردسیری بودن و برودت هوا، این محموله حمایتی را به قصد همراهی با هموطنان حادثه دیده شمالغرب کشور و در راستای فعالیت‌های بشردوستانه خود ارسال کرده است.

کد خبر 5699107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۳
      0 0
      دست شما دردنکنه ولی من که از اهالی روستای همجوارهستم تا امروزروز پنجشنبه 13 هیچی دریافت نکردیم