پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲

با حضور استاندار آذربایجان شرقی انجام شد؛

آغاز بهره‌برداری از پروژه‌های راه‌سازی اهر، هریس و ورزقان

 آغاز بهره‌برداری از پروژه‌های راه‌سازی اهر، هریس و ورزقان

تبریز- پروژه‌های راه‌سازی شهرستان‌های اهر، هریس و ورزقان با حضور استاندار آذربایجان شرقی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، عابدین خرّم صبح جمعه در سفر به منطقه ارسباران، باند رفت قطعه اول بزرگراه خواجه–ورزقان را به طول ۱۳.۵ کیلومتر افتتاح کرد.

برای بهره برداری از این پروژه، بیش از ۲ میلیون مترمکعب عملیات خاکبرداری، ۲۵۹ هزار مترمکعب خاکریزی، ۲۶ هزار مترمکعب بتن ریزی و ۴۲ هزار تن آسفالت انجام شده است.

بزرگراه خواجه– ورزقان و ادامه آن تا مرز نوردوز به عنوان کریدور بین المللی و راه دسترسی و اتصال استان به اوراسیا و کشورهای اروپایی حائز اهمیت بوده و شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سونگون با تأمین اعتبار مالی این پروژه نقش مهمی در به سرانجام رسیدن آن دارند.

امروز همچنین با حضور استاندار آذربایجان شرقی، تقاطع غیرهمسطح سه‌راهی هریس در محور تبریز- اهر و راه‌های جانبی آن جمعاً به طول ۴ کیلومتر به بهره‌برداری رسید.

افتتاح پروژه‌های راه‌سازی شهرستان اهر ازجمله تقاطع غیرهمسطح ورودی شهر اهر با اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریال، لکه‌گیری و آسفالت محورهای اهر- کلیبر، اهر- مشکین‌شهر و اهر- ورگهان و بهسازی ۴۰ کیلومتر از راه‌های روستایی از دیگر برنامه‌های سفر استاندار به این شهرستان بود.

کد خبر 5705657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha